Cluj. Consilier local: Am frigiderul plin de carne…din cauza interventiei slabe a celor doua firme de deszapezire. „Sa-ti fie rusine d-le primar! De la Medicala 3 pana in Manastur am facut o ora si jumatate pentru ca v-a prins iarna nepregatiti, ca de obicei!”, un clujean supărat. Tu cum ai circulat?

Updated on ianuarie 5, 2016 Cluj. Consilier local: Am frigiderul plin de carne…din cauza interventiei slabe a celor doua firme de deszapezire. „Sa-ti fie rusine d-le primar! De la Medicala 3 pana in Manastur am facut o ora si jumatate pentru ca v-a prins iarna nepregatiti, ca de obicei!”, un clujean supărat. Tu cum ai circulat?

Cum iarna se pare că a prins autoritățile total neprgătite pentru ninsoarea de ieri, consilierul local Cluj. Consilier local: Am frigiderul plin de carne...din cauza interventiei slabe a celor doua firme de deszapezire. „Sa-ti fie rusine d-le primar! De la Medicala 3 pana in Manastur am facut o ora si jumatate pentru ca v-a prins iarna nepregatiti, ca de obicei!”, un clujean supărat. Tu cum ai circulat? 1Bîldea Ioan

a scris pe Facebook: Am frigiderul plin de carne…din cauza interventiei slabe a celor doua firme(Bratner si Rosal) care trebuie sa asigure deszapezirea.
Foarte multa lume nemultumita mi-a “urat de bine” mie si primariei..si pe buna dreptate!
Slaba interventia. Cred ca ar trebuie sanctionate.

foto: adevarul.ro
foto: adevarul.ro

Pe pagina de Facebook a primarului Emil Boc, clujenii au continuat cu mesajele prin care atrag atenția asupra deszăpezirii defectuoase.

Sa-ti fie rusine d-le primar! De la Medicala 3 pana in Manastur am facut o ora si jumatate pentru ca v-a prins iarna nepregatiti, ca de obicei! Multumim primariei ca va platim taxe! Din decenta si bun simt puteati sa trimiteti macar o masina cu nisip, fara sare, ca era suficient ! Va mai ,,votam” cand mai candidati! Bine ca v-au marit pensiile!

Buna dimineata domnule primar! Sa va fie rusine pentru felul in care ati gestionat prima ninsoare din aceasta iarna!

Ma scuzati domnule Primar dar nici o reactie? Clujul a fost paralizat si in continuare se circula greu. Masinile care vin la dezapezire pun lama jos,dar nici urma de material antiderapant,pe strazi e GHEATA acum ..vad ca dati vina pe cei care incearca sa circule ,noi suntem cei curajosi domnule primar,dumneavoastra va ascundeti .E rusinos ce faceti! Nu asa ar trebui sa arate o capitala europeana! Nu cetateni sunt de vina pentru ca a venit iarna si cei care trebuiau sa se ocupe dormeau in papuci!

Vai mama noastra… iarasi aud aceeasi poveste : Ne.a luat din nou iarna prin surprindere !!! Felicitari autoritatilor ca stiti cum sa va faceti treaba !!! Daca era vorba sa luati bani de la oameni se gasea masina pt fiecare bloc si casa asa nu gasim 20 de masini sa dezapezim orasul !!!

Antonio Fabian
Antonio Fabian De a ora 17 a inceput sa ninga si dupa ora 21am vazut prima masina cu sare la noi pe str luceafarului si este in catier langa domn primar
[ads2]
Samartineanu Stefania GabrielaSamartineanu Stefania GabrielaPrima zapada…trafic paralizat.Am facut traseul B dul Muncii capat pana in Manastur dincolo de pod in 2 ore.Mai intai am urcat de la gara pe la 7 strazi apoi la coborarea spre Grigorescu la coborarea in panta trafic paralizat,oricum pana acolo de la gara s a circulat bara la bara.Ne am intors cumva,am mai iesit sa impingem cateva masini pe panta in sus…si pana la urma am hotarat sa o luam de la gara pe scurtaturi si sa iesim pe langa Salvare,apoi pe 
Horea,pe langa parc si in sfarsit in Manastur am ajuns dupa 2 ore.Masina de dezapezit am vazut doar un jeep care avea tractat un dispozitiv de imprastiat sare/nisip inainte de panta spre Grigorescu,mergea spre 7 strazi…banuiesc…
Luminita AntonelaLuminita Antonelada…am intalnit utilaje de dezapezire chiar in centru…langa Teatru…si deja drumul inspre Floresti este circuabil. Sa fim putin realisti oameni buni…doar nu vreti sa stea Boc cu tava ca sa nu lase ninsoarea sa cada…ce…Doamne iarta-ma vreti????
Flavya SabauFlavya SabauSa va spun eu oameni buni care este cea mai mare problema a dvs.????? 
Faptul ca nu aveți cauciucuri de iarna ! PUNCT !
Sa va explic de ce ?? Ok… locuiesc la 1816 m.Localitate în care 6 luni din 12 ninge,nu doar 2 ore căci sa intamplat zi si noapte,este gheata, zăpadă etc. De ce nu avem aceste probleme? ??? Pentru ca avem Cauciucuri de iarna.Punct
Florin FlorinFlorin FlorinDoamne dar ce se mai exagerează… De parca primăria are 10000 de angajați.. Sunt curios care și-a curățat zăpadă din fata casei.. Toată lumea are doare drepturi în tara asta..
Borlea IonutBorlea Ionut off,iara nu intelegeti nimic intr-o tara tropicala ca a noastra ninge o data la 50 de ani….e absurd sa te gandesti ca trebuie sa avem masini pt curatat zapada …..este ceva iesit din comun ca a nins ….
error: Content is protected !!