Zăpada din Cluj a luat prin surprindere Primăria? Tu cum ai circulat astăzi, ai întâlnit utilaje de deszăpezire?

Updated on ianuarie 4, 2016 Pe pagina de Facebook a primarului Emil Boc, tot mai multe persoane își exprimă nemulțumirea de faptul că în stradă nu sunt prezente utilajele de deszăpezire chiar dacă ninge de ore bune. Tu cum ai circulat astăzi, ai întâlnit utilaje de deszăpezire?

Mesajele au fost transmise pe pagina de Facebook Emil Boc (Pagina Oficiala)Zăpada din Cluj a luat prin surprindere Primăria? Tu cum ai circulat astăzi, ai întâlnit utilaje de deszăpezire? 1Bogdan Petri :Alo ,Primaria se aude sau se vede prin ninsoare ?Mai e cineva acolo sau a venit cineva? Domnule Boc unde sunt cei care sunt responsabili cu dezapezirea in Cluj???? Nu e nimeni ,e dezastru ,patinoar .Faceti o tura prin oras si o sa aflati ca a venit iarna ,ninge…nisip ,sare alte solutii nu sunt,pluguri …nimicJenant pentru Cluj!

Iar va luat iarna prin surprindere. La ora 18:30 inca nimic nu era curatat in de la intrarea in Manastur, Grigorescu Str. Horea si D. Rotund. Io inteleg ca Iarna nu-i ca vara da, atunici iarna de ce naiba mai platim impozit.

Zăpada din Cluj a luat prin surprindere Primăria? Tu cum ai circulat astăzi, ai întâlnit utilaje de deszăpezire? 3Sorin Catalin to Emil Boc (Pagina Oficiala) Multumim emil boc cu e mic si b mic
Zăpada din Cluj a luat prin surprindere Primăria? Tu cum ai circulat astăzi, ai întâlnit utilaje de deszăpezire? 4Mishu CalianȚin să mulțumesc din suflet Primaria Cluj-Napoca și iubitului nostru conducător de sat, Emil Boc (Pagina Oficiala) pentru intervenția promptă a echipajelor de deszăpezire. Este doar 4 ianuarie și deja a nins iar eu nu am căzut decât odată până acasă.
[ads2]
Mariasiu Angela
Mariasiu Angela Nerecunoscatorule !!!! In loc sa te bucuri ca a nins, gasesti nod in papura….
Oana CapustinschiOana Capustinschi daca am pune fiecare mana sanatos pe lopeti n-am mai avea timp sa muncim ca sa platim utilajele de deszapezire.
error: Content is protected !!