Video Cluj: Capcane pe străzi. Stâlpișorii instalați pentru pistele de bicicletă, pericol public

Updated on ianuarie 4, 2016 Stâlpișori instalați de primărie pentru a delimita pistele de bicicletă de stradă nu sunt foarte populari în Cluj Napoca. Atât bicicliștii cât și șoferii s-au plâns de montarea lor.
Un filmuleț postat pe trafictube.ro arată cum acești stâlpi încurcă circulația traficului auto și duce în dese rânduri la ruperea lor și la avarierea autoturismelor. Este și cazul celor de pe 1 Decembrie 1918, unde, pe timp de noapte, din cauza faptului că nu sunt reflectorizanți evitarea lor este dificilă.

Autorul filmulețului era să provoace un accident în timp ce pătrundea pe Bulevard de pe breteaua dinspre Calea Florești, însă a reușit în ultimul moment să evite impactul cu stâlpișorii. ”Ar trebui să fie (reflectorizanți), probabil sunt murdari. La 0:15 se vede că cei dinspre mine sunt reflectorizanți, iar ceilalți nu… Pe partea aia viteza e mai mare, se stropesc mai ușor”, a comentat acesta, citat de citynews.ro
[ads2]
Vezi aici Video:

Municipalitatea a anunțat că are în vedere înlocuirea acestor stâlpișori din plastic cu alții mai rezistenți, tocmai pentru a preveni ruperea lor de către mașini.

error: Content is protected !!