Cluj: „Îl vrem pe EMINEM la UNTOLD 2016”. Tu pe cine vrei?

Updated on ianuarie 3, 2016 8 luni până la Untold Festival și lucrurile deja se precipită. Peste 7.700 de persoane vor ca Eminem să fie invitat la Cluj să suțină un concert pe scena festivalului. În acest sens a fost creat un grup pe Facebook.
Administratorii grupului Îl vrem pe EMINEM la UNTOLD 2016, au scris pe Facebook:
“Slim Shady” nu a fost niciodata in Romania, UNTOLD fiind pentru fanii artistului originar din Detroit probabil singurul festival/eveniment care si-ar permite sa-l aduca pe aceste meleaguri.

Avand in vedere ca si in 2015 a fost o mare diversitate de genuri muzicale si ca WU Tang nu a mai venit, anul acesta, daca se vrea ridicarea stachetei, un artist de nivelul lui Eminem ar atrage si mai multi spectatori, fapt dovedit si in alte tari.

Totodata, daca nu il vor aduce, nu ne-am supara sa vina in locul sau alti artisti din aceasta ramura care, unii poate chiar daca nu mai sunt “in voga”, au facut istorie in numele culturii Hip-Hop.

Daca Snoop, Xzibit, Busta Rhymes, Ja Rule, 50 Cent, Nas si alte nume mari au fost la Bucuresti, sunt de parere ca si de aceasta data Clujul poate dovedi ca se poate si mai bine 😀

Va rog pe toti sa distribuiti eventul, sa dati “participa” si sa sustinem miscarea in speranta ca organizatorii UNTOLD vor lua in considerare aceasta initiativa.

[ads2]

Unii, nefiind impresionți de Eminem, au început să facă „propagandă” pentru aducerea altor artiști „celebri”  ca Florin Salam, Dani Mocanu sau …  „JiguBigule, pe care îl puteți asculta aici:

Tu pe cine vrei la Untold Festival?

error: Content is protected !!