Clujul alături de Oana Pavaluta, tânăra accidentată și abandonată pe pârtie în Cavnic. Sute de mesaje emoționante. Unii s-au oferit chiar să o ajute cu spitalizarea. Bogdan Danel: Ce compot preferi? :) get well soon!

Updated on decembrie 30, 2015 Peste 7.000 de persoane au dat like ieri la postarea emoționantă în care o tânără din Cluj, Clujul alături de Oana Pavaluta, tânăra accidentată și abandonată pe pârtie în Cavnic. Sute de mesaje emoționante. Unii s-au oferit chiar să o ajute cu spitalizarea. Bogdan Danel: Ce compot preferi? :) get well soon! 1 Oana Pavaluta, a povestit cum a fost lovită și abandonată pe o pârtie din Cavnic, Maramureș. Alte sute de persoane i-au transmis mesaje de însănătoșire iar unii chiar s-au oferit să o ajute cu fructe, compot sau altceva ce are nevoie.

Get-Well-Soon

effe

Din partea Cluj Capitală îi transmitem acest buchet de flori, digital 🙂

Din păcate, persoana care a lovit-o pe Oana încă nu a fost lovit-o. Poate nu ar strica un boicot al clujenilor pentru pârtia din Cavnic, până când administratorii nu-l găsesc pe făptaș. Să se uite pe camerele de supraveghere iar dacă u au să-și instaleze.

Marius PuicaMarius PuicaSunt din Cluj si am o afacere,daca doresti te pot ajuta cu fructe ,suc natural pe toată durata spitalizarii.Contacteaza ma in pvt.,m as bucura mult
Cristi ArdeleanuCristi Ardeleanu Si eu sunt din cluj daca doreste familia…si pot sa ajut cu ceva o fac cu cea mai mare placere…pentru recuperare sau orice are nevoie vreau sa ajut si eu…un om fara caracter un gunoi de om…cum poate sa raneasca o persoana…asemenea oameni merita cea mai aspra pedeapsa pentru ca nenorocesc persoane nevinovate..
Bogdan DanelBogdan Danel Ce compot preferi? 🙂  get well soon!
Adriana AnghelAdriana AnghelTe vei face bine, trebuie sa ai putere, nu va fi usor. Puiul meu avea doar 5 ani cand a patit ceva similar. Eram cu ea pe partie, dar tot nu a contat, tembelul ucigas s-a dat in spectacol si nu i-a pasat ce lasa in urma. Dar in urmatorul an copilul a vrut sa schieze din nou. Nu am primit scuze niciodata de la individ, este tipic pentru cei care ne ignora pe noi toti si se cred zei pe partie. Dar viata le plateste cu aceeasi moneda. Tu fa-te doar bine, este tot ce conteaza, si ai incredere. Avem ingeri printre noi.
Doina CantaDoina CantaÎți doresc multă sanatate Domnul sa-ți dea putere sa treci peste toate încercările.Fii puternica si va fi bine.Cel care te-a accidentat Nu este OM ci un las .
Simona JukesSimona JukesÎnsănătoșire grabnică….tu nu ai nici o vina fata frumoasa ca ai fost in “traectoria lui” caci legile nescrise ale schiului sunt clare. Cel din deal ferește pe cel din vale! Dar din păcate ca el sunt mulți!
Moni PopMoni PopMulta sanatate..si recuperare rapida ! …, iar cine te-a abandonat acolo fara remuscari …sa i fie rusine !!! Nu pot sa inteleg oamenii de genul….frown emoticon
Iti pasa de un animal…nici nu se pune problema in cazul unui Om…..bineinteles pt unii dintre noi…
Sanatate inca o data !!!
[ads2]

Mirela ZagorMirela ZagorNu stiu cine esti dar Dumnezeu sati ajute sa te recuperezi repede .si stai linistita ca Dumnezeu are grija de totii.
Clujul alături de Oana Pavaluta, tânăra accidentată și abandonată pe pârtie în Cavnic. Sute de mesaje emoționante. Unii s-au oferit chiar să o ajute cu spitalizarea. Bogdan Danel: Ce compot preferi? :) get well soon! 2Adriana Cosma ·Sanatate Oana si recuperare rapida ! Eu am avut o fractura de col femural la inceputul anului, am alunecat pe gheata de pe trotuar si stiu cat de durereos si dificil a fost. Dar trece si asa…
Clujul alături de Oana Pavaluta, tânăra accidentată și abandonată pe pârtie în Cavnic. Sute de mesaje emoționante. Unii s-au oferit chiar să o ajute cu spitalizarea. Bogdan Danel: Ce compot preferi? :) get well soon! 3Clau Stan ·insanatosire grabnica.Sper ca acel tanar care te-a accidentat sa aiba curajul macar sa isi ceara iertare daca nu sa te viziteze le spital.
Clujul alături de Oana Pavaluta, tânăra accidentată și abandonată pe pârtie în Cavnic. Sute de mesaje emoționante. Unii s-au oferit chiar să o ajute cu spitalizarea. Bogdan Danel: Ce compot preferi? :) get well soon! 4Serdenciuc Andrei ·Vei fi bine… Nu ești singură..sunt mulți în situația ta..am fost și eu….
Ban Daniela-SimonaBan Daniela-Simona Nu te cunosc Oana.Am trecut prin trauma unui accident .Sunt fericită ca trăiesc. 
Așa suntem noi oamenii ,Oana….lovim si plecăm si uitam de cel căzut. Trist
Roaga te Bunului D zeu.
Vei fi bine.Vei vedea.
error: Content is protected !!