Cluj: „Nu inteleg nesimtirea. Soferii care parcheaza pe INTREG trotuarul, care nu lasa spatiu suficient (ca sa nu zic legal) macar ca sa te strecori pe langa ele”

Updated on decembrie 14, 2015 Clujeanca, Laura M. Pașca i-a transmis un nou mesaj primarului Emil Boc în care îi cere să rezolve problema mașinilor de pe strada Siretului, mașini care parchează fără jenă pe trotuar, obligând pietonii să meargă pe stradă sau să șteargă praful de pe mașini.

Pe Facebook, Cluj: „Nu inteleg nesimtirea. Soferii care parcheaza pe INTREG trotuarul, care nu lasa spatiu suficient (ca sa nu zic legal) macar ca sa te strecori pe langa ele” 1Laura M. Pașca a promis că v-a semnala problema la fel de des ca și cum ar face-o primăria dacă cineva nu și-ar achita impozitele și taxele la timp.

„Domnule Primar Emil Boc,

Va scriu inca o data, in legatura cu aceeasi problema semnalata acum cateva saptamani. Si am sa continui sa o fac, pana cand problema mea o sa fie rezolvata. La fel de des, ca si cum ar face-o primaria daca nu mi-as achita impozitele si taxele la timp.

12366096_988310971207536_6585335644189533071_o

Inteleg ca numarul de masini e prea mare, comparativ cu numarul de locuri de parcare disponibile, si ca nu prea ai unde sa iti lasi masina cand ajungi acasa.
Insa ce nu inteleg, e nesimtirea si indiferenta. Soferii care parcheaza pe INTREG trotuarul, care nu lasa spatiu suficient (ca sa nu zic legal) macar ca sa te strecori pe langa ele.

Dar va las sa priviti cateva imagini de pe minunata noastra strada Siretului si Muresului. Cea din urma, daca cumva nu ati aflat, are stalpisorii faimosi care delimiteaza pista de biciclisti.
Va invit sa ii priviti (care mai exista), striviti, ignorati si calcati cu masinile, care in continuare monopolizeaza trotuarele.
Va intreb,… de ce irositi banii? Daca faceti investitii, asigurati-va ca lucrul e de calitate si ca impactul o sa fie cel dorit.
Si daca doriti un update asupra noii piste de bicliclisti care a aparut brusc pe aceste strazi, va informez, ca aceea nu e pista de biciclisti, e un trotuar neoficial pentru cei care indraznesc/au nevoie/sunt obligati sa circule pe aceste strazi. Si circuland pe acolo, te vei intreba intotdeauna ce a fost in mintea celor care : au cumparat stalpisorii, au platit vopseaua cu care au marcat pista, au platit transportul stalpisorilor, au platit oamenii care au marcat si montat stalpii inutili de …plastic.

[ads2]

Da, de plastic! Si banii, banii unde sunt? Ah! ..da, ati cumparat stalpisori de plastic.
Daca cumva o sa va atraga atentia numarul mare de poze si mesaje referitoare la masinile parcate neregulamentar pe strazile minunatului nostru oras Cluj Napoca,…sa stiti ca ne-am cam saturat si vrem sa vedem ca cineva face ceva in acest sens.

In incheiere vreau sa va adresez o intrebare (poate e o solutie), referitoare la spatiul gol, parasit, deteriorat si neingrijjit unde oamenii isi scot cainii la plimbare in spatele fabricii Fujikura din zona Muresului/Nirajului.
Aceea e o zona irosita, care ar ajuta, zic eu, soferii sa isi parcheze masinile, asta daca s-ar putea face o parcare supraetajata.
Banuiesc, ca nu e teren privat, ca altfel ar fi ingradit/ingrijit (iar acolo stau gunoaie si maracini si alte resturi de materiale de constructii etc.). Banuiesc doar, de aceea va intreb pe Dvs. Domnule Prima Emil Boc, se poate utiliza acel spatiu pentru a ajuta soferii sa isi parcheze masinile, si implicit sa rezolve o parte din problemele pe care, noi pietonii le avem cu inexistenta trotuarelor din zona? Cu stima, L.P.”

error: Content is protected !!