Accident Cluj: VIOLENT. O mașină a trecut pe roșu în intersecție și a fost aruncată într-un stâlp

Updated on decembrie 14, 2015 Un accident violent a avut loc ieri seară, în jurul orei 22.55, în fața prefecturii din Cluj Napoca. Două mașini au intrat în coliziune după ce șoferul uneia dintre ele ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului.

În urma accidentului o femeie în vârstă de 20 de ani a fost grav rănită, iar alta, în vârstă de 30 de ani a scăpat cu răni ușoare. Traficul auto a fost aproape paralizat în zonă, circulația desfășurându-se alternativ pe un singur sens.

fefef grgr

„La data de 13 decembrie, ora 22:48, la intersecţia străzilor 21 Decembrie 1989 şi Cuza Voda, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane şi avarierea a trei autovehicule.

O femeie de 20 de ani, din Mărgău, în timp ce conducea autoturismul pe strada 21 Decembrie 1989, din Cluj-Napoca, către Piaţa Unirii, la intersecţie cu strada Cuza Voda ar fi pătruns pe culoarea roşie a semaforului, fiind astfel acroşată de un autoturism care circula înspre Piaţa Avram Iancu”, au declarat polițiștii citați de someseanul.ro

[ads2]

În urma impactului, autoturismul care ar fi pătruns în intersecţie fără a respecta culoarea semaforului, a fost proiectat pe trotuar unde a rupt un stâlp de susţinere care s-a răsturnat pe un autovehicul parcat.

error: Content is protected !!