PROTEST Cluj: 400 de persoane au strigat “Ne vrem școala înapoi” la Liceului “Eminescu”

Updated on decembrie 11, 2015 Peste 400 de persoane, dintre care 300 au fost elevi de la Liceul Teoretic “Mihai Eminescu” din Cluj-Napoca , au participat la un protest pașnic  de sensibilizare a autorităților locale cu privire la situația în care se află clădirea unității de învățământ.

Lucrările de modernizare au suferit întârzieri mari iar peste 500 de elevii învață acum într-un fost internat care aparține Colegiului Tehnic „Anghel Saligny”.

“Atât părinții cât și elevii doresc finalizarea lucrărilor într-un tip cât se poate de scurt pentru a avea acces la educație în condiții normale. Dorim să atragem atenția asupra situației în care ne aflăm. Nu învinuim pe nimeni; noi ne vrem școala înapoi”, a declarat pentru voceatransilvaniei.ro Lili Ciocan, director adjunct al Liceului Teoretic “Mihai Eminescu”.

[ads2]

Vezi aici Video:

Scandalul de la Liceul Mihai Eminescu ia amploare. 200 de elevi, profesori şi părinţi au protestat astăzi în curtea şcolii Anghel Salinyi, acolo unde au fost mutaţi după ce şcoala lor a intrat în reabilitare. Cu toţii sunt nemulţumiţi de condiţiile în care se învaţă, dar şi de faptul că lucrările sunt blocate de aproape o jumătate de an.

Posted by TVR Cluj on Thursday, December 10, 2015

Profesorii doresc ca anul școlar 2016 – 2017 să îl înceapă în clădirea școlii.

error: Content is protected !!