Video Cluj: Un ornament de pe hotelul Continental a căzut în capul unei fete, de la 17 metri !

Updated on decembrie 10, 2015 Mare ghinion pentru o tânără din Cluj. Aceasta se plimba pe strada Napoca când un ornament mare de ipsos de pe hotelul Continental i-a căzut direct în cap. De la 17 metri.

Tânăra a fost transportată de urgenţă, ea suferind un traumatism cranio-cerebral. Potrivit ultimelor informaţii, un ornament de ipsos destul de mare, amplasat aproape de acoprişul clădirii, s-a desprins şi a căzut peste tânără. Ornamentul se afla la o înălţime de aproximativ 17 metri, informează citynews.ro.

Nu este pentru prima dată când are loc un astfel de incident. În luna iunie a acestui an, bucaţi mari de tencuială s-au desprins de pe clădirea-emblemă a Clujului care este pur şi simplu părăsită şi devine un pericol public. Din fericire, atunci nimeni nu a fost rănit.

Situaţia juridică a hotelului a fost “neclară” ani buni. În anul 2013, clădirea a fost scoasă la licitaţie de o casă de insolvenţă, iar Primăria Cluj-Napoca a avut drept de preempţiune în achiziţionarea imobilului. Primăria nu a făcut însă uz de acest drept, motivul fiind preţul prea mare cerut pentru clădire.

[ads2]
Vezi aici Video postat de City News pe Youtube.com:

Clădirea este deținută din luna septembrie 2013 de omul de afeceri clujean Ioan Bene, care a achiziţionat-o cu 5 milioane de euro.

error: Content is protected !!