Clujul va primi de la Guvernul Dacian Cioloș fonduri mai mari cu 15% față de anul trecut

Updated on decembrie 10, 2015 Guvernul Cioloș a decis să aloce județului nostru peste 19 milioane de euro din bugetul pe 2016, cu 15% mai mult față de anul trecut.

Cea mai mare finanţare din bugetul de stat, 7 milioane de lei, o va primi un proiect al Institutului Oncologic, instituţie care a fost condusă de actualul ministru al sănătăţii, Patriciu Achimaş.

De asemenea, peste 6 milioane de lei vor fi direcționați către Institutul de Cerctări Horticole Avansate Transilvania din cadrul Universităţii de ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj, instituţie de învăţământ în care a studiat tocmai premierul Dacian Cioloş, informează tvrcluj.

Alte proiecte importante din Cluj care beneficiază de finanţări de la bugetul de stat sunt: centura de est, care ar urma să primească 6,5 milioane de lei, noul sediu al Inspectoratului Şcolar, 6 milioane de lei, iar trei milioane de lei vor fi direcționați către extinderea sediului Direcţiei Finanţelor Publice Cluj.

[ads2]
Vezi aici Video:

Clujul va avea un buget cu 15 la sută mai mare faţă de anul precedent. Guvernul Cioloş vrea să aloce judeţului nostru peste 19 milioane de euro pentru 2016. Cea mai mare finanţare, 7 milioane de lei, o va primi un proiect al Institutului Oncologic, instituţie care a fost condusă de actualul ministru al sănătăţii, Patriciu Achimaş.

Posted by TVR Cluj on Wednesday, December 9, 2015

Autostrada Transilvania se numără printre priorităţile guvernului în anul 2016. În proiectul de buget, prezentat de Ministerul Transporturilor, acest obiectiv beneficiază de o finanţare de 680 de milioane de lei.

error: Content is protected !!