(Video) Dacă Clujul va fi atacat de teroriști cu bombe, ei te vor apăra. Vezi aici Video:

Updated on iulie 24, 2016 Autoritățile din România iau din ce în ce mai serios posibilitatea ca un oraș de aici să fie ținta unor teroriști. Astfel, astăzi, la Cluj, a avut loc un amplu exercițiu pentru dezamorsarea unei bombe dintr-o mașină capcană.

Serviciul Român de Informaţii, Jandarmeria, Poliţia, ISU şi SMURD sunt cei care te cor apăra în cazul nefericit dacă vreun teorist se va gândi să pună o bombă în Cluj.

„În primul rând, este un exercițiu cu organizarea aproape de realitatea unei situații care, Doamne-ferește, s-ar putea întâmpla. Dată fiind situația internațională, vă dați seama ce important este ca și noi să fim pregătiți” a declarat prefectul județului, Gheorghe Vușcan.

Vezi aici Video:

Panică în centrul Clujului! Serviciul Român de Informaţii, sprijinit de Jandarmi, Poliţie, ISU şi SMURD, a dezamorsat o bombă amplasată intr-o maşină capcană descoperită în piaţa Mihai Viteazul. Totul a fost, din fericire, un exerciţiu al autorităţilor care se pregătesc pentru situaţii cu risc ridicat sau pentru eventuale atacuri teroriste.

Posted by TVR Cluj on Tuesday, December 8, 2015

Crezi că vreodată Clujul va fi atacat de teroriști?

error: Content is protected !!