Video Cluj: „Șmecherii” nu stau noaptea la semafor! Vezi ce a pățit un șofer care a trecut pe roșu în centrul orașului

Updated on decembrie 4, 2015 Un șofer grăbit din Cluj Napoca a fost prins de poliție după ce a trecut pe culoarea roșie a semaforului la intersecția Bd. 21 decembrie cu Piața Avram Iancu.

Nerăbdarea l-a costat pe șofer care imediat ce a trecut de semafor a fost oprit de un echipaj de poliție. Evenimentul a fost filmat de un alt șofer cu o cameră de bord și postat pe site-ul trafictube.ro, preluat de citynews.ro, cu comentariul „Nu a mai avut rabdare 10 secunde,mama ei de graba”.

În timp ce unii se bucură de faptul că poliția a reușit să-l prindă pe șofer și îl consideră vinovat, alții îi oferă circumstanțe atenuante. „Este un semafor cu verde intermitent pentru dreapta acolo. Multa lume face greseala asta, crezand ca e verde si pentru mers inainte. Si am vazut multi prinsi de politie exact ca in acest video”, scrie într-un comentariu al videoclipului.

[ads2]
Vezi aici Video:

„Ha-ha, asa se intampla uneori. In loc sa te intorci acasa cu permisul in buzunar, in locul lui ai dovada faptului ca „n-ai incurcat/deranjat pe nimeni”. E valabila 15 zile ? P.S. Fara suparare, a fost si fraier. Cum sa nu observi masina de Politie care sta acolo … prima?”, scrie alt utilizator.

error: Content is protected !!