Cluj: Doua cluburi din centrul orasului au fost inchise de pompierii de la ISU pentru nereguli grave

Updated on decembrie 4, 2015 ISU Cluj a efectuat mai multe controale weekendul trecut în barurile şi discotecile din centru istoric. Din cauza neregulilor două cluburi au fost închise. Pentru că inspectorii ISU Cluj nu știu să scrie și să citească o lege nu au dat publicității numele acestor cluburi. În mintea lor de comuniști numele acestora este secret de stat. Dacă un criminal ar scăpa de la pușcărie, ISU Cluj nu ar da numele, semnalmentele, poza acestuia. Asta este când ești crescut în comunism. Totul trebuie secretizat.

În epoca Facebook, inspectorii ISU trebuie să iasă la conferință de presă și să explice de ce cluburile au fost închise. Care au fost neregulile constatate, pentru fiecare club în parte. Cu subiect și predicat, nu generalități. Să prezinte public procesul verbal de constatare. Ar fi un respect pentru cetățenii care le plătesc salariile din impozitele lor. Curaj tovarăși de la ISU, sîntem imediat în 2016, în era liberă a informației.

 

În urma controalelor au fost depistate 32 de încălcări ale normelor de apărare împotriva incendiilor, în urma cărora au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale, informează citynews.ro. Dintre acestea, șapte avertismente și 13 amenzi în valoare totală de 75.500 de lei.

[ads2]

Potrivit ISU Cluj, principalele deficiențe au constat în funcționarea fără obținerea autorizației de securitate la incendiu, lipsa organizării activității de apărare împotriva incendiilor pe locul de muncă, neîntreținerea și neverificarea corespunzătoare a mijloacelor de primă intervenție, neîntreținerea corespunzătoare sau lipsa iluminatului de siguranță și securitate pentru evacuare, exploatarea necorespunzătoare a instalațiilor electrice și diminuarea sau nemarcarea căilor de evacuare.

error: Content is protected !!