Cluj: „Domnule primar, se circula cu 10 km/h, drumul e plin de gropi, semafoarele se defecteaza foarte des ducand la ambuteiaje, un traseu care acum o luna se facea in 10 min cu masina, acum am ajuns sa-l facem in 40 min sau chiar o ora”

Updated on decembrie 3, 2015 A venit luna decembrie și lucrările la drumurile din oraș nu au fost încheiate. Acest lucru îi nemulțumește pe clujeni care se văd obligați să piardă timp prețios blocați în trafic.

Buna ziua,
Va scriu in legatura cu lucrarile de pe strada Fagetului, Cluj Napoca. Se circula cu 10 km/h, drumul e plin de gropi, semafoarele se defecteaza foarte des ducand la ambuteiaje, un traseu care acum o luna se facea in 10 min cu masina, acum am ajuns sa-l facem in 40 min sau chiar o ora. Este inadmisibil ce se intampla pe aceasta strada.
Ar trebui ca respectivul constructor sa asigure buna desfasurare a traficului pe toata durata lucrarilor nu sa-si bata joc de cei ce ce circula cu masina pe acest traseu.
In asteptarea unui raspuns…va doresc toate cele bune, a scris Fitigau Ioan, un clujean nemulțumit, pe domnuleprimar.ro

[ads2]

De asemenea sunt contestate și calitatea lucrărilor:

V-ati batut joc in acest an de toti oamenii din Cluj. Iata ca a a venit iarna. Si in oras se lucreaza . Se fac lucrari pe ploaie, zapada, noroi. Cine mama dracului v-a pus sa da-ti contracte prin care lucrarile sa dureze atat de mult ? Clujul este blocat de la inceputul anului. Lucrarile sunt facute de mantuiala. Primarule, ia la pas toate trotuarele, pistele de biciclete, umbla cu masina. Pe strada noua, trebuie sa feresti capacele. Mai sunt multe de spus, dar inchei spunand : Rusine !!! a scris un alt clujean.

error: Content is protected !!