Video Cluj: Vezi cum se pregateste decorul Târgului de Crăciun din Piata Unirii

Updated on noiembrie 29, 2015 Organizatorii Târgului de Crăciun au postat pe Facebook un Video cu pregătirea decorului. „Pregătim decorul Târgului de Crăciun și abia așteptăm să îl inaugurăm. De Ziua Națională te așteptăm în Piața Unirii să pornim împreună iluminatul de sărbători!”

Tot pe Facebook, organizatorii Târgului au mai scris: Prima zi a lunii Decembrie dă startul tradițiilor de iarnă în Piața Unirii. Târgul de Crăciun își deschide porțile și te așteaptă și pe tine să descoperi magia sărbătorilor într-un decor de poveste. Hai să sărbătorim ziua națională împreună, transmite municipalitatea.

Te așteptăm după paradă, la un spectacol folcloric autentic, pentru a sărbători cum se cuvine ziua noastră, a tuturor românilor!

Program prima zi:

16:00 Spectacol Folcloric
Amalia Chiper Iurian și Florin RUPA
Marius Ciprian Pop
Ansamblul folcloric „Dor Transilvan”
Ana Ilca Muresan
Ansamblul folcloric „Mugurelul”
Sava Negrean Brudașcu
Dumitru Fărcaș
acompaniază orchestra Regal Transilvan

[ads2]

19:00 Inaugurarea Iluminatului de Sărbători
19:05 Concert Zdob si Zdub
20:00 Concert aniversar CARGO 30 de ani

Dacă dorești, poți să-i numești etno-rockeri. Zdob și Zdub combină hardcore-ul și folclorul românesc/moldovenesc într-un mod unic și elegant, oferind un show live spectaculos. O trupă șarmantă care își lasă amprenta în istoria muzicală a Moldovei, simțindu-se confortabil pe orice scenă.

Cargo este alături de noi într-un concert aniversar. Hai să sărbătorim împreună cei 30 de ani de concerte pline de emoția pe care o transmite fiecare melodie a formației.
Vezi aici Video cu pregătirea decorului de Crăciun:

Posted by Târgul de Crăciun Cluj-Napoca on Sunday, November 29, 2015

Intrarea la patinoar va fi liberă între orele 10:00 – 22:00.

 

error: Content is protected !!