Cluj: Cablurile aeriene, „capacane” pentru un vehicul militar la antrenamentul pentru parada de 1 Decembrie

Updated on noiembrie 29, 2015 Cablurile aeriene, „capcane” pentru cei care vor să facă poze dar și pentru vihiculele militare. Astăzi, la antrenamentul pentru parada de 1 Decembrie, un vehicul militar ce pare a fi un lansator de rachete mobil a agățat astfel de cabluri.

Dincolo de incidentul care a avut loc din timpul paradei de tehnică militară, antrenamentele au decurs fără probleme, informează digi24.ro.

weewew

„Foarte frumos, au fost nişte maşini pe care nu le-am văzut niciodată. A fost interesant, m-am simţi ca un copil, să ştiţi”, a spus unul dintre privitori.

[ads2]

Primăria Cluj Napoca a anunțat programul manifestărilor de Ziua Nationala a Romaniei, de marti, 1 decembrie 2015, Evenimentele vor începe în Piata Unirii, unde, de la ora 16.00, va avea loc un spectacol folcloric, sustinut de artistii: Amalia Chiper si Florin Rupa, Marius Ciprian Pop, Ansamblul folcloric „Dor Transilvan”, Ana Ilca Muresan, Ansamblul folcloric „Mugurelul”, Sava Negrean Brudascu, Dumitru Farcas. Acompaniamentul artistilor va fi asigurat de orchestra Regal Transilvan.

Cel mai probabil parada militară va avea loc la ora 9:00 sau 10:00 dimineața.

error: Content is protected !!