Cluj. Andreea Marin: „Dragi prieteni clujeni, si de aceasta data plec de la voi de acasa cu sufletul plin, ramas bun, sa ne revedem cu bine!”

Updated on noiembrie 29, 2015 Andreea Marin a fost invitată pe de 27 noiembrie la Premiile Media de Excelență organizate la Opera Națională Română din Cluj-Napoca. “Sunt foarte bucuroasă sa fiu invitată la Gala Premiilor Media de Excelență. Bucuria este cu atât mai mare cu cât la Cluj-Napoca oamenii frumoși apreciază munca semenilor lor” a spus vedeta TV.

Pe Facebook, Cluj. Andreea Marin: „Dragi prieteni clujeni, si de aceasta data plec de la voi de acasa cu sufletul plin, ramas bun, sa ne revedem cu bine!” 1Andreea Marin a scris după finalul Galei: Dragi prieteni clujeni, si de aceasta data plec de la voi de acasa cu sufletul plin, ramas bun, sa ne revedem cu bine! Multumesc, Magnolia (www.magnolia.ro), mi-a inflorit si inima, nu am doar bratele pline de darurile voastre inmiresmate! Pe curand!

fefefe

Tot pe Facebook, dar înainte de Gală, Andreea a scris: „Plec spre Gala Premiilor Media de Excelenta, bine v-am regasit, prieteni clujeni! O seara minunata! P.S. Multumiri, www.dressbox.ro !

12316448_1178989365461995_5044864271972964105_n

Ma simt tare bine cu rochia si … pare ca si ea se simte bine cu mine:)))”.

[ads2]

Gala Media este oferită de EBS România: „Acest eveniment are o importanță majoră pentru Cluj și pentru mass-media locală. Ne dorim să sprijinim astfel de inițiative, și să creăm alături de organizatori, un cadru propice de a aduce în fața comunității diferite valori autohtone”, a declarat Diana Stănese, Senior Vice President EBS Romania.

error: Content is protected !!