(Video) „Obicei” din Cluj: Alt tramvai blocat in trafic de un sofer „istet”. Dar „istet” rau de tot

Updated on noiembrie 26, 2015 În această dimineață, zeci de călători sunt blocaţi în tramvai în zona Gării. Motivul: un clujean şi-a demonstrat ,,abilităţile” de şofer parcând pe linia de tramvai, blocând traficul în zonă. Imaginile au fost surprinse de reporterul TVR Cluj, Andrei Biro.

Blocarea tramvaielor a devenit un obicei în Cluj. La începutul lunii noiembrie, timp de 15 minute,  circulaţia tramvaielor a fost de asemenea blocată, la intersecţia străzii I. L. Caragiale cu strada Horea, din cauza unei autoutilitare parcate aiurea.
Vezi aici Video cu blocajul din această dimineață:

Zeci de călători sunt blocaţi în tramvai în zona gării. Motivul: un nou clujean şi-a demonstrat ,,abilităţile” de şofer parcând pe linia de tramvai, blocând traficul în zonă. Imaginile au fost surprinse de reporterul TVR Cluj, Andrei Biro.

Posted by TVR Cluj on Thursday, November 26, 2015

 

Din păcate, pentru că autoturismele nu mai pot fi „luate pe sus” astfel de incidente se vor mai întâmpla.

[ads2]

“Numai în anul 2015, în municipiul Cluj-Napoca au fost înregistrate un număr de 130 blocaje ale mijloacelor de transport în comun din cauza autovehiculelor parcate neregulamentar. Aceste blocaje au totalizat un număr de 774 de minute. Facem apel la toţi participanţii la trafic să respecte legislaţia rutieră”, se precizează într-un comunicat al CTP.

error: Content is protected !!