„Pentru un Cluj-Napoca cat mai frumos si prietenos. Ca in marile orase ale Europei, pe unele strazi sa se permita parcarea numai intre orele 20-07, iar pe timpul zilei sa fie oprirea interzisa”. Citeste alte propuneri de fluidizarea traficului propuse de un clujean

Updated on noiembrie 26, 2015 Perioada sărbătorilor aglomerează și mai mult traficul din oraș. Un clujean, Alin Martin, îi propune lui Emil Boc, pe platforma domnuleprimar.ro, câteva măsuri pentru a evita aglomerările din trafic.

Stimate Domn Primar, dupa cum ne am obisnuit in perioada sarbatorilor de iarna, traficul este foarte aglomerat. Pentru o cat mai buna fluidizare fiecare sofer trebuie sa respecte semnele ce privesc oprirea/stationarea.
Va rog sa luati masuri urgente (inteleg ca ridicarea masinilor nu este legala, dar amendarea celor care nu respecta reglementarile este posibila) pe strazile:
1. Calea Manastur, Calea Floresti, str. Izlazului, str, Bucegi, str. Primaverii, str. Plopilor, splaiul Independentei, str. Alexandru Vlahuta, str. Campului pana la sens giratoriu int Izlazului, str. Berariei, str. Ilie Macelaru
Pe toate strazile enumerate, pe portiunile cu oprirea interzisa sunt masini parcate toata ziua.

Ca si clujean care foloseste transportul in comun, in locul masinii personale, nu cred ca tramvaiul sau autobuzele Ratuc trebuie sa ramana blocate in trafic.

wqwq

Recomandari:
1. Stabilirea unei vignete pentru accesul in centrul loc. Cluj Napoca pe baza normei de poluare a autovehiculului. Sanatatea noastra este pusa in pericol in fiecare zi.

2. Ca in marile orase ale Europei care se confrunta cu aceleasi probleme in ceea ce priveste traficul si parcarile propun ca pe unele strazi sa se permita parcarea numai intre orele 20-07, iar pe timpul zilei sa fie oprirea interzisa.

[ads2]

3. Luarea de masuri pentru fluidizare trafic in ceea ce priveste pe cei care nu platesc taxe in Cluj-Napoca (studenti, locuitori Floresti).
Familia mea binevoieste sa foloseasca transportul in comun, dar alte persoane nici macar nu sunt interesate si folosesc in interes personal 2-3 masini pe familie.

4. Aplicat reguli din sistemul de fluidizare/taxare din marile orase din vestul Europei.

Va multumesc!

Pentru un Cluj-Napoca cat mai frumos si prietenos,
Alin Martin

error: Content is protected !!