Cluj: „Domnule Primar, un grup de participanti la trafic va roaga sa se repare gura de canalul de langa Biserica Sf. Petru, sens de mers spre BRD”

Updated on noiembrie 26, 2015 Clujenii au descoperit mai multe nereguli în traficul din oraș și îi cer primarului să ia măsuri. „Un grup de participanți la trafic” au scris pe platforma domnuleprimar.ro despre gura canalului de la Biserica Sf. Petru din Mărăști.

In atentia celor de la drumuri Cluj ! Un grup de participanti la trafic va roaga sa se repare gura de canalul de langa Biserica Sf. Petru, sens de mers spre BRD.
Provoaca mult disconfort masinilor !
Va multumim !

Un alt clujean atrage atenția despre lipsa unei treceri de pietoni pe strada Campul Painii unde coboară din autobuz foarte mulți școlari și care trec strada în condiții nesigure.

[ads2]

Buna ziua,
As vrea sa atrag atentia primariei cu privire la realizarea unei treceri de pietoni pe strada Campul Painii in dreptul haltei CFR Clujana.Aici este si o statie de autobuz,iar copii care vin din centru cu aceste mijloace de transport risca foarte mult la traversarea strazii Campul Painii.Ar mai trebui sa treaca si niste inspectori din primarie sa vedeti cum arat pasajul pe sub calea ferata din zona(pot cadea bucati din marmura pusa de Ceausescu,de atunci nu s-a mai facut ceva in zona respectiva).
Multumesc, a scris Nicolaescu Catalin pe domnuleprimar.ro

error: Content is protected !!