PREMIERA Cluj: Concert Tarja Turunen – Ave Maria Christmas

Updated on noiembrie 25, 2015 Pentru prima dată, Tarja Turunen a ales să concerteze în inima Transilvaniei și să-și prezinte cel mai recent proiect – recitalul “Ave Maria”. Astfel, publicul clujean este invitat să se lase fermecat pe 8 decembrie la Opera Națională, de la ora 20.00, de un show unic, de înaltă calitate artistică, o infuzie fină de magie a sărbătorilor de iarnă.

Totodată, artista a anunțat lansarea albumului “Ave Maria – En Plein Air” pe data de 11 septembrie care include 12 piese, printre care se număra și o variantă proprie și emoționantă a piesei “Ave Maria” pe care o vom putea asculta live, în premieră, în cadrul concertelor susținute în România.

dwddw

Tarja Turunen este recunoscută drept una dintre cele mai frumoase și reprezentative voci ale Finlandei. Artista a fost vocalista formației Nightwish de la înființarea trupei și până în 2005, dând voce unor piese devenite clasice ca “Wishmaster”, “Wish I Had an Angel” sau “Sleeping Sun”.

[ads2]

Dupa despărțirea de trupă, Tarja a început o carieră solo, iar cu ajutorul unor instrumentiști de senzație , a lansat 4 albume de studio. Totodată, talentul și autoritatea sa muzicală i-au adus și rolul de jurat în popularul talent show “The Voice of Finland” (echivalentul Vocii Finlandei).

error: Content is protected !!