Cluj: Tragi-comic. Un barbat de 70 de ani a ramas blocat in toaleta unui tren si a trebuit sa sune la 112 pentru ca nu il auzea nimeni

Updated on noiembrie 25, 2015 Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej au fost solicitați în această dimineață în Gara de călători din oraș pentru  a elibera o persoană care a rămas blocată în toaleta unui tren.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 70 de ani, a rămas blocat în toaleta unui tren, care circula pe relația Satu-Mare – Baia Mare – București. Văzând că ușa este de neclintit și în pofida faptului că a strigat minute în șir după ajutor, în apropiere de Gara CFR Dej Călători, a decis să sune după ajutor, informează dej24.ro.

Gara-CFR-Dej-Barbat-blocat-in-toaleta-3

La fața locului au apărut pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej cu o autospecială de descarcerare, eliberându-l pe barbat din toaleta trenului.

Acesta a fost dus la postul de poliție TF, din cadrul Gării CFR Dej Călători, pentru a da explicații agenților despre pățania prin care a trecut, urmând să își continue drumul cu următorul tren.

error: Content is protected !!