Cluj: „Domnule primar, imi doresc sa simtiti si dumneavoastra JUMATATE DIN UMILINTA la care sunt supusi ZILNIC calatorii din mijloacele de transport in comun”

Updated on noiembrie 25, 2015 Traficul infernal din oraș duce la întârzieri mari și pentru transportul în comun, lucru de care clujenii s-au plâns încontinuu de când au început lucrările la străzile din oraș. Un clujean, Ganea Florin, a făcut o reclamație pe platforma domnuleprimar.ro, în care spune că pierde zilnic între 150 și 180 de minute zilnic pe autobuzele CTP.

Domnule Emil Boc, Imi doresc sa simtiti si dumneavoastra JUMATATE DIN UMILINTA la care sunt supusi ZILNIC calatorii din mijloacele de transport in comun din Cluj-Napoca. Am ajuns sa pierd ZILNIC 150-180 minute in autobuzele CTP Cluj-Napoca in drumul spre si de la servici.

Vreau sa stiti ca va consider principalul vinovat pentru acest timp pierdut. Ma repet:150-180 minute ZILNIC de mai bine de sase luni, ore(ZILNIC) pe care le-as fi putut petrece cu familia, FETITA DE DOI ANI, studiind sau citind o carte, neluand in considerare odihna care si-asa este insuficienta…

ACUM SUNT SIGUR CA AM GRESIT DE FIECARE DATA CAND V-AM VOTAT, ATAT PE DUMNEAVOASTRA CAT SI PE CEI PE CARE I-ATI REPREZENTAT.

[ads2]

O viata frumoasa va doresc , multa sanatate si sa petreceti cat mai multe ore ZILNIC in sanul familiei dumneavoastra.

P.S.Va rog sa luati la cunostinta programul CTP dupa care vin la si de la servici si va anunt ca plec de la servici cu linia 52 (ora 16:00 de pe Plevnei/Blajului) si M22 catre Floresti( nu ajung la ora 16:55 pe Bucium decat foarte rar…), a scris acesta în reclamație.

error: Content is protected !!