Cluj: Vezi Programul detaliat al primei zile a Targului de Craciun

Updated on noiembrie 24, 2015 Marți, 1 Decembrie, în Piața Unirii se va sărbători Ziua Națională a României. Cu această ocazie se vor aprinde și luminile festive de sărbători

Prima zi a lunii Decembrie dă startul tradițiilor de iarnă în Piața Unirii. Târgul de Crăciun își deschide porțile și te așteaptă și pe tine să descoperi magia sărbătorilor într-un decor de poveste. Hai să sărbătorim ziua națională împreună, transmite municipalitatea.

Te așteptăm după paradă, la un spectacol folcloric autentic, pentru a sărbători cum se cuvine ziua noastră, a tuturor românilor!

fefefefefe

16:00 Spectacol Folcloric
Amalia Chiper Iurian și Florin RUPA
Marius Ciprian Pop
Ansamblul folcloric „Dor Transilvan”
Ana Ilca Muresan
Ansamblul folcloric „Mugurelul”
Sava Negrean Brudașcu
Dumitru Fărcaș
acompaniază orchestra Regal Transilvan

[ads2]

19:00 Inaugurarea Iluminatului de Sărbători
19:05 Concert Zdob si Zdub
20:00 Concert aniversar CARGO 30 de ani

Dacă dorești, poți să-i numești etno-rockeri. Zdob și Zdub combină hardcore-ul și folclorul românesc/moldovenesc într-un mod unic și elegant, oferind un show live spectaculos. O trupă șarmantă care își lasă amprenta în istoria muzicală a Moldovei, simțindu-se confortabil pe orice scenă.

Cargo este alături de noi într-un concert aniversar. Hai să sărbătorim împreună cei 30 de ani de concerte pline de emoția pe care o transmite fiecare melodie a formației.

Intrarea la patinoar va fi liberă între orele 10:00 – 22:00.

Ca formă de respect și de exprimare a compasiunii față de victimele tragediei de la Colectiv, FOCURILE DE ARTIFICII și retragerea cu torțe, tradiționale Zilei Naționale a României, AU FOST ANULATE, transmit reprezentanții primăriei.

error: Content is protected !!