Cluj: Vezi cine este femeia care si-a aruncat bebelusul de 2 luni pe geam in Marasti

Updated on octombrie 21, 2015 veveev

Femeia din Cluj care a nenorocit un bebeluș arucându-l pe geam a fost internată la psihiatrie. Este bănuită că a suferit o depresie postpartum. Acest tip de depresie, spun specialiștii, apare la una din 8 femei care au născut. Acestea pot surveni în primul an după naștere și că cele mai întâlnite simtome sunt tristețea, pierderea interesului, dificultăți de concentrare, agitație sau lentoare psihomotorie, gânduri de sinucidere dar și sentimente de culpabilitate legate de incapacitatea de a avea grijă de copil.

 

Polițiștii au identificat-o pe femeie, informează evz.ro. Ea se numește Abu Zarifef Mariana este măritată cu iordanian, Abu Zarifef Jamal, care se află înțara sa natală, împreună cu 4 copii mai mari. De altfel, din cei șapte copii care s-au născut din căsătoria celor doi, doar fetița de două luni, Diana, s-a născut România.

Polițiștii au refăcut și tragicul eveniment:

”Apartamentul de la geamul căruia femeia și-a aruncat copilul pe geam, aparține mamei acesteia. Din primele investigații a rezultat că în apartament se afla bunica, femeia în cauză și trei copii minori, cu vârste foarte mici. Cel mai mic avea două luni și cinci zile.

[ads2]

Tot din primele informații a rezultat că femeia a vrut să-și arunce copilul pe geamul de la bucătărie dar fost văzută de bunică și a fost impiedicată.

Bunica copilului aruncat de la etaj s-a luptat la propriu cu mama acestuia, dar din cauza vârstei înainte nu a reușit să se opună până la capăt. Din bucătărie, femeia a fugit cu copilul în altă cameră de unde l-a aruncat pe geam”, spune un polițist.

 

error: Content is protected !!