Cluj: Tanara RAPITA din propria locuinta

Updated on octombrie 14, 2015

Trei persoane au răpit o tânără de 19 ani chiar din propria ei locuință.  Poliţiştii clujeni au reuşit să o găsească şi i-au reţinut pe principalii suspecţi, doi bărbaţi şi o femeie.

Incidentul a avut loc luni seara, în jurul orei 22:00, când cei trei ar fi intrat în locuinţa tinerei de 19 ani şi au determinat-o, împotriva voinţei sale, să îi urmeze într-un taximetru.

„În urma verificărilor efectuate de către polițiști, persoana vătămată a fost găsită, împreună cu cele trei persoane bănuite, într-un apartament de pe strada Mehedinți. În urma probatoriului administrat, faţă de femeia de 20 ani din Cluj-Napoca și cei doi bărbați de 20, respectiv 34 ani, din Cluj-Napoca și comuna Vultureni, a fost dispusă continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, faptă prevăzută de Codul penal, aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore”, se arată într-un comunicat IPJ remis voceatransilvaniei.ro

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

error: Content is protected !!