Cluj: Petrecerea LOST & FOUND la Cluj Arena. Vezi cat costa un bilet:

Updated on octombrie 14, 2015

Echipa Bye Bye Stud în colaborare cu Beard Brothers desfășoară campania „Challenge the big city” în perioada 6-17 octombrie ce va avea ca acțiune finală petrecerea LOST & FOUND din ultima zi a campaniei, începând cu ora 22 la Cluj Arena (sala VIP).

Bye Bye Stud își propune să stimuleze studenții în a-și exprima opinia cu privire la ce cred ei că merită Clujul, să readucă orașul la viață după o perioadă îndelungată de relaxare indusă de atmosfera de vacanță. Campania se desfășoară în zone universitare, iar studenții vor trebui să scrie pe o pancartă ce cred că merită Clujul.

Aceștia vor fi fotografiați, iar pozele vor fi postate pe pagina de Facebook Bye Bye Stud. De asemenea, ei trebuie să se înscrie într-o tombolă. În urma extragerii participanții pot câștiga abonamente la sală, intrări la spa, o ședință foto cu Andrei Dragon, produse de îngrijire a părului și marele premiu, două bilete la Electric Castle 2016. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 17 octombrie la marea petrecere LOST & FOUND, scriu organizatorii.

Party-ul LOST & FOUND din data de 17 octombrie ce va avea loc la Cluj Arena (sala VIP) iar atmosfera va fi întreținută de DJ Capote, Dj Rhem (Los Bandidos) și Adrian Stănescu (Los Bandidos). Intrarea va fi 15 lei înainte de ora 00:00 și 20 lei după ora 00:00.

error: Content is protected !!