Cluj: „Lord of the Dance – Dangerous Games”, un nou show produs de Michael Flatley

Updated on octombrie 7, 2015 „Lord of the Dance – Dangerous Games” are loc sâmbătă, 10 octombrie, la Sala Polivalentă. Michael Flatley promite un show cu totul nou și electrizant. Noul show – Dangerous Games prezintă o abordare nouă a spectacolului din toate punctele de vedere, spectacolul reprezentând o incursiune în folclorul irlandez bazat pe lupta dintre bine și rău.

Flatley a decis să păstreze, pentru public, câteva dintre numerele celebre din ”Lord of the Dance”, însă grandioasei reprezentații i-au fost adăugate proiecțiile holografice 3D, un sistem ce combină iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, pentru a crea efecte vizuale tri-dimensionale, oferind spectatorilor o experiență unică.

Așadar, spectacolul care a umplut zeci de săli de spectacole, din lumea întreagă, ajunge sâmbăta aceasta, în Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă. Biletele pentru eveniment se mai pot achiziționa de pe site-urile: bilete.ro și eventim.ro, dar și de la partenerii TiMAF.

Evenimentul „Lord of the Dance – Dangeorus Games” este organizat de Federația SHARE Cluj-Napoca cu sprijinul echipei TiMAF și reprezintă un punct de referință în programul cultural și de divertisment pregătit în cadrul Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului pentru această toamnă .

error: Content is protected !!