Cluj: „In fiecare zi aceste trotuare sunt pline de masini. Aceste masini nu platesc nici parcare si pun viata pietoniilor in pericol in fiecare zi.”

Updated on octombrie 7, 2015 Boloveschi Radu Mihai a făcut o reclamație pe platforma domnuleprimar.ro în care atrage atenția primăriei de mașinile parcate pe trotuarul de pe Strada Paris de la intersectia Nicolae Cristea pana la Strada Bucuresti.

Din cauza acestor mașini trotuarul a devenit inexisten, pietonii fiind nevoiți să se strecoare printre autoturisme sau pe carosabil.

Buna ziua,

Va scriu in legatura cu masinile parcate pe trotuarul de pe Strada Paris de la intersectia Nicolae Cristea pana la Strada Bucuresti.

In fiecare zi aceste trotuare sunt pline de masini. Mai ales pana la intersectia cu Strada Ploiesti dar si dupa.
Pe acest sector practic trotuarele nu mai exista, fiind pline de masini.
Orice pieton este nevoie sa se strecoare, sa mearga pe carosabil. Carucioarele de copii sau pentru persoane cu probleme locomotorii nu incap pe trotuar.

1

Aceste masini nu platesc nici parcare si pun viata pietoniilor in pericol in fiecare zi.

Va scriu pentru ca si eu sunt pieton, ca si dumneavoastra, ca prietenii si familia dumneavoastra si care pot fi accidentati din cauza ca nu pot circula pe trotuar.

Trotuarele trebuie inchise prin stalpi de metal pentru parcarea masinilor. Masinile trebuie sa parcheze in parcarea platita, sau locurile special amenajate de primarie.

Cred ca este o oportunitate de a obtine un venit constant din taxele de parcare si a imbunatatii conditiile de trafic pentru pietoni.

Astept cu interes un raspuns din partea dumneavoastra.

O zi cat mai buna!
Radu Boloveschi
Cetatean al Clujului.

 

 

error: Content is protected !!