Cluj: CFR Bucuresti este de acord sa cedeze parcul Feroviarilor Primariei pentru modernizare

Updated on octombrie 7, 2015 Consilierul local, Ioan Bîldea, a anunțat pe pagina sa de Facebook că Regionala CFR București este de acord să transfere parcul Feroviarilor către Primăria Cluj. În aceste condiții se pot face modernizări și reabilitări la parc și moblier.

„Anul trecut, in toamna, am cerut primariei sa faca o solicitare scrisa catre Regionala CFR pentru preluarea parcului Feroviarilor. Acesta se afla intr-o stare proasta deoarece clubul de fotbal CFR 1907 Cluj nu a mai investit asa cum a promis in el. In primavara anului acesta Primaria m-a anuntat ca a facut solicitarea.

Astazi (ieri – n.r.) am aflat, ca cei de la CN de Căi Ferate C.F.R. SA Bucuresti – Sucursala „Centrul Regional de Exploatare, Intreţinere si Reparatii CF” Cluj si-au dat acordul pentru cedarea parcului Feroviarilor in favoarea Primariei Cluj-Napoca.

Acum Primaria trebuie doar sa initieze procedurile pentru obtinerea unei Hotarari de Guvern prin care acest transfer sa fie facut.

Sper ca lucrurile se vor desfasura mult mai repede de acum incolo si parcul va putea fi preluat in 2016!” a spus consilierul local.

error: Content is protected !!