Cluj: „Dl. Boc, unde sa parcam? Am fost student la camin si acum lucrez in Cluj”

Updated on octombrie 5, 2015 Lipsa locurilor de parcare din oraș i-a determinat pe clujeni să găsească soluții neagreate de primărie. În acest sens autoritățile locale au împânzit cartierul Mărăști cu bilețele în care le cere șoferilor să își mute mașinile de pe domeniul public altfel se vor lua măsuri legale împotriva lor.

Stimate conducător auto!

Prin prezenta vă somăm ca în cel mai scurt timp să eliberați domeniul public deoarece perturbați traficul rutier și pietonal din zonă. În caz contrar vom fi nevoiți să luăm măsurile legale în vigoare. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Rus Mihai, clujeanul care a postat pe pagina de facebook a lui Emil Boc poza cu bilețelul îi cere primarului să vină cu soluții în problema locurilor de parcare și nu cu amenințări. Acesta scrie că a fost student și a stat în cămin, iar acum lucrează în Cluj Napoca și nu poate să își ia loc de parcare cu abonament.

Astazi au aparut aceste biletele in tot Marastiul. Spuneti-ne, Dl. Boc, unde sa parcam? Am fost student la camin si acum lucrez in Cluj-Napoca. Nu pot sa-mi iau loc de parcare cu abonament. Daca vreau sa parchez pe un loc marcat nu stiu daca maine voi fi amendat pentru ca locurile platite nu se marcheaza in niciun fel. Jumatate din locuri nu sunt platite, dar cineva tot timpul ridica stergatorul. Cum sa verific?Am luat doua amenzi in doua zile pentru acest lucru. Stiti prea bine ca nu sunt destule locuri de parcare in Cluj-Napoca. Macar nu mai amendati oamenii care sunt la un inceput de drum in Cluj-Napoca si ajuta la bugetul local, a scris Rus Mihai pe pagina de facebook a primarului.

 

error: Content is protected !!