Cluj: „Capacele de canal au fost ridicate perfect la nivelul asfaltului”. Nu mi-am rupt decat doi dinti si mi-am muscat limba numai de trei ori”

Updated on septembrie 29, 2015 Lucrările de renovare a străzii Avram Iancu nu i-a încântat pe clujeni. Marton Levente a făcut o sesizare către primărie, pe platforma domnuleprimar.ro, în care atrage atenția că gurile de canal nu au fost aduse la nivel, iar la o ploaie mai serioasă pe carosabil se adună apă de 10-15 cm.

„Am observat ca a fost desavarsita inca o frumusete de lucrare marca ,,VIAROM ,, si anume strada AVRAM IANCU. Observ cu bucurie calitatea superioara a lucrarilor,capacele de canal au fost ridicate perfect la nivelul asfaltului iar dupa doua treceri cu masina pe susnumita strada nu mi-am rupt decat doi dinti si mi-am muscat limba numai de trei ori.

Deasemenea dupa o ploaie mai serioasa apa era pe carosabil spre fericirea mea si a altor clujeni numai de 10-15 cm. Sincere felicitari constructorilor ,,francezi ,, precum si PRIMARIEI CLUJ pentru stricta supraveghere asupra lucrarilor”.

error: Content is protected !!