Cluj. Vezi pretul chiriilor postate pe olx.ro:

Updated on septembrie 3, 2015

Începerea anului universitar agită în fiecare an piața imobiliară din marile centre universitare.

În această perioadă ofertele abundă, iar dacă pe site-urile de anunţuri imobiliare pare că prețurile afişate sunt mai mari, pe site-urile cu anunţuri de toate felurile, românii par să ceară mai puţini bani.

În luna august 2015, românii au postat pe OLX.ro aproape 70.000 de anunţuri noi pentru apartamente cu una, două sau mai multe camere, locuinţe scoase la vânzare sau închiriere în principalele oraşe universitare din ţară: Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi Braşov. Pe perioada verii, pentru toate cele cinci oraşe, au fost încărcate peste 228.000 de oferte noi, informează curierulnational.ro

În Cluj-Napoca, chiriile pentru garsoniere pornesc de la 40-60 euro pe lună şi ajung până la oferte de 1.000 de euro pentru cele aflate din zonele exclusiviste.

Chiria unui apartament cu două camere porneşte de la aproximativ 100 euro pe lună şi atinge sau chiar depăşeşte pragul de 1200 euro în imobilele aflate în imediata apropiere a campusului universitar. Cele mai mici chirii pentru apartamentele cu trei camere pornesc de la apro­ximativ 170 euro lunar, pentru apartamentele situate într-o zonă centrală cerându-se mai mult de 1.500 euro.

error: Content is protected !!