Gunoaiele Clujului nu pot fi duse la Turda. Agentia de Protectia Mediului nu avizeaza rampa de deseuri

Updated on august 26, 2015

Anunțată acum câteva zile de președintele Consiliului Județean, Mihai Seplecan, rampa temporară de gunoi din Turda nu va putea fi avizată.

Motivul este unul excepțional. Firma care dorește să înființeze depozitul de selectare a deșeurilor nu are punct de lucru în județul Cluj.

Potrivit reprezentanților APM, la aceasta oră sunt depuse, la nivelul județului Cluj, trei documentații  pentru obținerea avizelor de funcționare de rampe de depozitare temporară a deșeurilor.

Una se află în apropiera municipiului Gherla, una este cea a Salprest Rampă, iar alta este cea promisă de Emil Boc la doar 300 de metri distanță de vechea rampă de la Pata Rât, informează turdanews.net

Președintele Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, este acuzat de senatorul Alin Tișe că ar favoriza interesele unei firme private, în detrimentul interesului public, în mega-scandalul depozitării gunoaielor, după ce Seplecan anunțase că o firmă privată, adusă de el, vrea să construiască un depozit de gunoaie, temporar, la Turda, acesta fiind menit să rezolve problema depozitării gunoaielor din județ, până la construirea rampei ecologice de la Feleacu.

error: Content is protected !!