Cluj: In Floresti, caii vor fi dotati cu pungi pentru colectarea balegarului direct de la sursa. „Este deja prea mult. Noi spalam strazile, le curatim, si peste jumatate de ora troneaza mandre balegi de cal pe ele. Nu se mai poate asa!”

Updated on august 15, 2015 Primarul din Florești, Horia Șulea, dorește să propună Consiliului Local o hotărâre prin care caii care traversează localitatea să fie dotați cu săculeți speciali in partea posterioara pentru eliminarea balegarului de pe drum.

„Dragii mei dragi,
In sedinta de luna aceasta a Consiliului Local voi supune dezbaterii si votului un Proiect de Hotarare privind obligarea proprietarilor de cai care circula pe drumurile comunale sa isi doteze caii cu acei saculeti speciali in partea posterioara.

Este deja prea mult. Noi spalam strazile, le curatim, si peste jumatate de ora troneaza mandre balegi de cal pe ele. Nu se mai poate asa!

DSC00089
Si ATENTIE! Se impart amenzi deja catre Politia Locala pentru consumul de seminte si pt aruncatul pe jos de gunoaie. Avem HCL pt astea! In Parcul de la ANL s-au dat deja primele amenzi. Daca altfel nu se poate…..” a spus primarul Horia Șulea.

Câțiva locuitori s-au arătat încântați de idee:

 

Cluj: In Floresti, caii vor fi dotati cu pungi pentru colectarea balegarului direct de la sursa. „Este deja prea mult. Noi spalam strazile, le curatim, si peste jumatate de ora troneaza mandre balegi de cal pe ele. Nu se mai poate asa!” 1Gety Oltean Foarte bine .
Cluj: In Floresti, caii vor fi dotati cu pungi pentru colectarea balegarului direct de la sursa. „Este deja prea mult. Noi spalam strazile, le curatim, si peste jumatate de ora troneaza mandre balegi de cal pe ele. Nu se mai poate asa!” 2Ciprian Cipry Mi se pare normal sa se dea amenzi.
Cluj: In Floresti, caii vor fi dotati cu pungi pentru colectarea balegarului direct de la sursa. „Este deja prea mult. Noi spalam strazile, le curatim, si peste jumatate de ora troneaza mandre balegi de cal pe ele. Nu se mai poate asa!” 3Adela Dehenes Perfect.
Cluj: In Floresti, caii vor fi dotati cu pungi pentru colectarea balegarului direct de la sursa. „Este deja prea mult. Noi spalam strazile, le curatim, si peste jumatate de ora troneaza mandre balegi de cal pe ele. Nu se mai poate asa!” 4Enghel Emil Amenzi. Dar. Constientizati
error: Content is protected !!