Cluj: 87 de statii CTP vor fi modernizate cu copertina si banci. Sistemul de ticketing ar putea functiona în septembrie

Updated on august 14, 2015

Mult așteptatul sistem de ticketing pentru mijloacele de transport în comun din Cluj Napoca ar putea fi funcțional din septembrie.

Prin acest sistem călătorii vor avea posibilitatea de a-și cumpăra bilet la orice oră. Proiectul mai presupune și modernizarea a 87 de stații de transport în comun și amenajarea a 61 de automate de eliberare a legitimaţiilor de călătorie.

“Acest sistem aduce economie de timp și de bani, înseamnă dotare de specialitate cu acele bancomate din care se vor putea cumpăra bilete și, de asemenea, modernizarea a 87 de stații de transport în comun cu copertină, bănci, spații corspunzătoare”, au declarat reprezentanții primăriei, citați de Vocea Transilvaniei. 

O perioadă de timp, sitemul actual și cel de ticketing vor merge în paralel, pentru a da posibilitatea călătorilor de a se obișnui cu noul sistem.

“Sperăm că până vineri să finalizăm recepția, fără obiețiuni și la începutul lunii septembrie să îi dăm drumul acestui sistem”, a declarat Virgil Poruțiu, director tehnic Primăria Cluj-Napoca.

error: Content is protected !!