Cluj: Cinema Victoria transmite în direct concerte din cadrul Festivalului Internațional George Enescu

Updated on august 11, 2015

Cinema Victoria va transmite în direct concerte din cadrul Festivalului Internațional George Enescu, alături de alte trei cinematografe din țară, Cityplex din Constanța, Cortina Digiplex din Oradea, Cinema Trivale din Pitești.

Biletele pentru concertele transmise în cinematografele partenere din țară vor putea fi achiziionate de la casele de bilete ale cinematografelor din fiecare oraș, începând cu 15 iunie.

Costul acestora variază de la 20 de lei, pentru un bilet individual, până la 225 lei pentru un abonament ce includetoate concertele difuzate în cinematograful respectiv, informează radiocluj.ro

Şapte orchestre din top 20 cele mai bune ale lumii în acest an vor concerta pe scena ediției 2015 a Festivalului Internațional George Enescu  care se ve derula intre 30 august  si 20 septembrie la București. Astfel, publicul Festivalului se va putea bucura inclusiv de primele patru cele mai bine cotate orchestre ale lumii. este vorba despre Royal Concergebouw Amsterdam, Filarmonica din Berlin, Orchestra Filarmonicii din Viena, precum și London Symphony Orchestra.

error: Content is protected !!