Cluj, in Parcul Central: „Le-am spus domnisoarelor sa isi tina cainii ca nu ne place sa sara si sa ne linga si sa ne murdareasca iar raspunsul primit a fost o serie de injuraturi si un repros ca nu iubim animalele”

Updated on august 6, 2015

O situație neplăcută a avut loc în Parcul Central din Cluj Napoca. În timp ce stătea în parc pe iarbă cu prietena lui, trei câini fără lesă și-au făcut apariția și au început să sară pe ei și să îi lingă.

Când le-a atras atenția proprietarelor câinilor să își ia animalele, raspunsul primit a fost o serie de injuraturi si un repros ca nu iubesc animalele.

Buna ziua.

Stimate domnule primar Emil Boc,

Am intampinat si eu o problema si as dori sa v-o aduc la cunostinta.
In Parcul Central din Cluj-Napoca desi este interzis accesul cu animale de companie este plin de caini, iar saptamana trecuta sambata 26 iulie eram cu prietena mea si stateam pe iarba in parc si au venit doua domnisoare cu 3 caini (evident fara lesa) si acestia au inceput sa sara pe noi. I-am inpins cat am putut (incercand totusi sa nu ii ranesc, pt ca nu era vina lor) si le-am spus domnisoarelor sa isi tina caini ca nu ne place sa sara si sa ne linga si sa ne murdareasca iar raspunsul primit a fost o serie de injuraturi si un repros ca nu iubim animalele.
Stiu ca sunt in oras parcuri in care este permis accesul cu animale si este normal sa fie asa, dar va rog ca acolo unde nu este permis acest lucru, sa se dea macar niste amenzi pt ca se pare ca anumiti cetateni nu inteleg nici macar o poza prin care se explica faptul ca nu este permis accesul cu animale in anumite locuri.

Va multumesc, va doresc o zi buna si va multumesc pentru tot ceea ce faceti pentru Cluj si pentru clujeni.

error: Content is protected !!