Cluj: Administratorul unui bloc, acuzat ca a umflat cheltuielile locatarilor si le-a furat peste 15.000 de lei

Updated on august 6, 2015

Un administrator de bloc din Cluj este urmărit penal, fiind acuzat de delapidare. Mai exact, oamenii legii spun că bărbatul ar fi furat banii din gestiune, după ce le-a cerut mai mulţi bani locatarilor.

„În urma activităţilor de cercetare penală efectuate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice şi a probatoriului administrat în cauză, s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de un bărbat de 58 ani, din Cluj-Napoca, pentru săvârşirea infractiunii de delapidare.

Acesta, în calitate de administrator al unei asociaţii de proprietari din Cluj-Napoca, şi-a însuşit fără drept sume de bani din gestiune, trecând şi încasând pe tabelele de cheltuieli ce revin proprietarilor sume mai mari decât consumul provenit din facturile de utilităţi, creand un prejudiciu asociaţiei de 15.200 lei, nerecuperat”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj remis Vocea Transilvaniei.

Poliţiştii continuă cercetările în această cauză penală, urmând ca la finalizare să fie înaintată cu soluţie legală parchetului competent.

error: Content is protected !!