Video Cluj: Romi la furat într-un magazin. Vezi cum a rămas o vânzătoare fără 500 de lei după o actiune bine pregatita a hoţilor

Updated on iulie 21, 2015

O femei de etnie romă a furat de pe tejgheaua unui magazin din Mintiu Gherlii 500 de lei într-un mod foarte inventiv. Întreaga întamplare a fost surprinsă de camerele de luat vederi.

Sâmbătă la amiază într-un magazin din centrul comunei au intrat trei romi. Aceștia s-au învârtit prin magazin timp de 20 de minute după care au cumpărat produse de 140 de lei. Femeia i-a dat vânzătoarei o hârtie de 500 de lei pe care angajata o pune pe masă, iar apoi i-a dat restul de 360 de lei.

Cei trei au început apoi să mai ceară diverse produse, totul pentru a o face pe vânzătoare să plece de lângă bani. Când aceasta nu a fost atentă femeia a întins mâna și a furat hârtia de 500 de lei de pe masă. Imediat aceștia s-au răzgândit să mai cumpere ceva și au părăsit magazinul, conform gherlainfo.ro

Vanzatoarea a observat ca lipsesc banii de pe masa si a inceput sa-i caute, insa un alt client a tinut-o ocupata inca cateva minute.

In cele din urma, tanara si-a dat seama ca banii au fost sustrasi si a anuntat rapid proprietarul magazinului.

A fost anuntata de urgenta Politia, iar proprietarul magazinului a inceput si o urmarire in colaborare cu Politia din Mintiu Gherlii, cautand un Opel inmatriculat in Germania, cel mai probabil cu volan pe dreapta, surprins pe camerele de supraveghere. Omul a ajuns pana in Beclean, directie in care avea indicii ca s-ar fi indreptat talharii, insa nu a mai reusit sa dea de urma lor.

Politistii au efectuat verificari si continua cercetarile pentru identificarea faptasilor, pedepsirea acestora si recuperarea pagubei.

error: Content is protected !!