Cluj: Garaj blocat de un vecin care nu vre sa-si mute masina. „A trebuit sa iau taxiul si am sunat la politia locala. CE MA SFATUITI SA FAC PE VIITOR SA NU SE MAI INTAMPLE?”

Updated on iulie 20, 2015

Un clujean se confruntă cu o problemă dificilă dimineața înainte să meargă la muncă. Accesul acestuia la garaj este blocat de mașina unui vecin care refuză să o mute.

Într-0 reclamație făcută pe platforma domnuleprimar.ro, Prodan Robert, spune că a făcut sesizări la poliție, dar maximul pe care aceștia l-au putu face a fost să îl invite pe proprietarul mașinii la poliție.

Buna ziua. Asta am gasit azi dimineata inainte sa merg la serviciu la ora 8 cand am iesit din scara blocului de pe strada parang numarul 39, Cluj-Napoca.

A trebuit sa iau taxiul si am sunat la politia locala in jurul orei 8 jumatate si au ajuns domnii de la politia locala si maxim ce au putut face, i-au lasat o invitatie la politie proprietarului masinii cu numar de germania si mi-au spus ca nu pot scoate masina din garaj.

aqaq

CE MA SFATUITI SA FAC PE VIITOR SA NU SE MAI INTAMPLE? Momentan proprietarul masinii refuza sa isi mute masina.Va multumesc. Cu respect, Prodan Robert.

error: Content is protected !!