Cluj: Aquapark in Someseni in valoare de 20 de milioane de euro. „ Noi suntem pregatiti sa modernizam drumul pana acolo”

Updated on iulie 19, 2015 Lucrările de modernizare a Băilor Someșeni vor începe cel mai târziu în primăvara anului viitor, anunță primarul Emil Boc. Acolo unde va fi construit şi un parc acvatic.

Primarul Emil Boc a mai declarat că a avut o discuţie cu investitorul în acest sens, iar cel mai optimist scenariu pentru demararea lucrărilor fiind chiar toamna acestui an.

“Am avut o discuţie cu investitorul, pentru că tot ce este acum la Băile Someşeni e proprietatea unor privaţi, iar acum el se află în procedura de primire a creditului pentru a face investiţia de 20 de milioane de euro în două etape.

În toamnă va primi acest credit, iar investiţia o va demara fie în toamnă, fie în primăvara anului viitor. Noi suntem pregătiţi să modernizăm drumul până acolo, am alocat deja banii, iar acum aşteptăm demararea lucrărilor”, a declarat Emil Boc la Napoca FM citat de citynews.ro.

Proiectul de reabilitare a Băilor Someşeni aparţine investitorului Valentin Nica, cel care s-a asociat cu moştenitoarea complexului, Gidro Stanca, iar creditul va fi primit de la o bancă din Ungaria. Primăria va contribui cu 350.000 de euro pentru modernizarea infrastructurii până la viitorul complex acvatic.

error: Content is protected !!