Cluj: Intrare la festival platita cu sange. Donezi sange si ai abonament redus la Untold Festival sau primesti pe loc bilete de o zi

Updated on iulie 15, 2015

Organizatorii Untold au venit cu o propunere inedită pentru cei care vor să ia parte la festival: donezi sânge și beneficiezi de un abonament special de 199 de lei.

Pentru a beneficia de reducere trebuie să donezi sânge, în perioada 14 – 24 iulie, în centrele regionale și județene de transfuzii și primești reducere la Abonamentele UNTOLD dacă intri pe www.untoldfestival.com și completezi formularul de donator.

Mai mult, între 17-19 iulie, toți cei care vor dona sânge la caravana mobilă din Parcul Herăstrău București, sau între 20-21 iulie la Centrul de Transfuzie Sangvină din Cluj-Napoca vor primi pe loc bilete de o zi la festival.

Untold Festival se va desfăşura în perioada 30 iulie – 2 august și va aduce pe aceeaşi scenă, patru dintre cei mai îndrăgiţi artişti electro-dance-music din întreaga lume: Avicii, Armin van Buuren, David Guetta şi Dimitri Vegas&Like Mike.

error: Content is protected !!