Cluj; „Hoasca batrana!” Controlorii au agresat si umilit o pensionara care a „indraznit” sa isi scoata telefonul mobil din geanta in timp ce ei erau „in exercitiul functiunii”

Updated on iulie 7, 2015

O pensionară de 65 de ani din Cluj susţine că a fost agresată verbal şi fizic de un grup de controlori dintr-un troleibuz, după ce şi-a scos telefonul mobil pentru a-l verifica, iar controlorii au avut impresia că sunt fotografiaţi.

”S-au tot împins cu burta în mine şi ziceau ‘No, hai. Hai că-ţi fac eu poză. Hai că-ţi fac eu poză şi te pun pe Facebook”’, a declarat femeia, care ulterior a depus o plângere la Compania de transport public Cluj, pentru modul în care a fost tratată.

Şeful Serviciului exploatare şi siguranţa circulaţiei din Cluj, Alin Oaida, a declarat că femeia a reuşit să îi identifice pe controlori, la sediul Companiei de transport public, şi că aceştia pot fi sancţionaţi cu avertisment sau chiar cu desfacerea contractului de muncă, în funcţie de rezultatele unei anchete interne, scrie monitorulcj.ro, preluat de gandul.info

”Controlorii erau deja în troleibuz (n.r. când s-a urcat femeia) şi eu m-am oprit exact la mijlocul troleibuzului. Nimeni nu a avut treabă cu mine (…) Unul dintre ei era ocupat cu un cetăţean care circula fără bilet, iar eu mi-am scos telefonul ca să-l verific că a sunat.

Telefonul meu nu-i performant şi nu face poze. Atunci a sărit colegul şi a spus ‘Ai de grijă că îţi face poză’. Eu i-am răspuns că nu fac poză pentru că telefonul meu nici nu face poză şi de ce le-aş face poză la spate? Ulterior a zis ‘No, lasă că-ţi fac eu poză. Stai că chem 112’. Mie îmi pare foarte rău că n-am chemat eu 112”, mai spune femeia.

Ba mai mult, pensionara susţine că respectivii controlori i s-au adresat cu expresii de genul ”mutră de ţigancă” şi ”hoaşcă bătrână”.

error: Content is protected !!