“Clujul Pedaleaza” organizeaza evenimentul Imprezzio Global Trail Running & MTB Marathon

Updated on iulie 6, 2015 Clubul “Clujul Pedalează” va organiza, pe 25 și 26 iulie, evenimentul Imprezzio Global Trail Running & MTB Marathon powered by Vodafone 2015, în stațiunea Muntele Băișorii din județul Cluj, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Cele două zile de competiție vor cuprinde proba de alergare montană respectiv cea de mountain bike. Prima va debuta pe 25 iulie (ora 11,00) și va avea o lungime de 26 de kilometri. Proba de ciclism montan va avea loc a doua zi și va cuprinde două trasee, cel scurt, de 26 de kilometri, și traseul lung, de 55 de kilometri, cu o dificultate peste medie.

Competiția Imprezzio Global Trail Running & MTB Marathon 2015 reprezintă cea de-a doua etapă a campionatelor de alergare montană Cluj Trail Running Challenge și de mountain bike Cluj Mountain Bike Challenge.

foto: cluj2015.eu
foto: cluj2015.eu

Rezultatele se vor cumula cu cele din prima etapă, care a fost BT Trail Running & MTB Marathon, dar și cu cele din ultima etapă, programată în perioada 12-13 septembrie.

Stațiunea Băișoara este situată la aproximativ 50 de km de Cluj-Napoca, în Munții Apuseni, și oferă multe posibilități de cazare.

error: Content is protected !!