Diette Cluj te ajuta sa slabesti intr-un mod sanatos si relaxant

Updated on iunie 6, 2015

Procesul de slăbire poate fi adesea unul anevoios, stresant, în care timpul nu este prietenul tău. Gândindu-ne la aceste aspecte și la cât de importantă este o abordare completă în acest proces, Diette a fost înființat cu scopul de a oferi un program complet și relaxant, care să atingă cele trei componente ale ființei: minte, corp și suflet.

Aici ai parte de tratamente complete, de consiliere nutrițională, tratamente de remodelare corporala și tratamente energetice. Este locul unde nutrtionistul te va ajuta să afli nevoile energetice și nutritionale ale organismului, terapeutul se va ocupa de aspectul fizic al corpului prin procedurile de remodelare corporală, și ca întreg proces să nu ți se pară stresant vei avea parte de terapii de relaxare și energizare.

diette-1

Echipa Diette  este formată din absolvenți ai U.M.F, având specializări în balneo-fizio-kinetetoterapie și recuperare medicala, și de asemenea absolvenți ai masteratului „Nutriție și calitatea vieții”,  tot în cadrul U.M.F. cursurile de terapii complementare, Medicina Germanica și Reiki, vin în completarea cunoștințelor acumulate.

diette2

Experiență de-a cursul anilor atât personală cât și profesională, ne-a îndreptat spre concluzia, că pentru a avea o stare de bine completă trebuie aplicată o viziune holistică. Nu e suficient să ai grija doar de  corp, dacă în același timp mintea și sufletul iți sunt indiferente. Exista o conexiune intre cele trei componente, ce nu poate fi înlăturată.

diette-3

Programul sprijină fiecare persoană în procesul de a se simți încrezatoare, revitalizată și bineînțeles sănătoasă. Nu mai este nevoie să mergi în mai multe locuri pentru a avea grija de tine! Așadar Diette  te ajută să fii mulțumită de corpul tău și iti ofera ceea ce cu toții ne dorim…mai mult TIMP!

Diette se află pe Str. Nicolae Titulescu Nr. 35. Mai multe informații puteți găsi pe diette.ro sau pe pagina de facebook 

error: Content is protected !!