Cluj. Emil Boc: Daca Guvernul nu legifereaza ridicarea masinilor ramanem paralizati, blocati, cetatenii nervosi iar Primariile nu pot interveni unde masinile sunt parcate neregulamentar in sensuri giratorii, pe linii de tramvai sau pe treceri de pietoni.

Updated on iunie 5, 2015

Primarul Clujului, Emil Boc, a anunţat că, după decizia ÎCCJ privind legalitatea ridicării maşinilor, în municipiu nu au mai fost ridicate autoturisme. Chiar dacă asta a însemnat ca traficul să fie blocat de cei care şi-au parcat maşinile neregulamentar.

Edilul a precizat că soluţia trebuie să vină de la Guvernul României.

„Solicit Guvernului de urgenţă să deblocheze ridicarea maşinilor, pentru că numai Guvernul fie emite regulament de ridicare a maşinilor, aşa cum s-a angajat prin OUG, fie modifică OUG şi spune că autorităţile locale pot emite ele regulamentele de ridicare. Până Guvernul nu face cel puţin una din cele două soluţii noi rămânem paralizaţi, blocaţi, cetăţenii nervoşi iar Primăriile nu pot interveni unde maşinile sunt parcate neregulamentar în sensuri giratorii, pe linii de tramvai sau pe treceri de pietoni. Lumea vine la noi să le rezolvăm problema, noi ne uităm la Guvern iar Guvernul se uită la stele”, a declarat, vineri, Emil Boc, citat de voceatransilvaniei.ro

Acesta a spus că la Cluj nu se mai ridică maşini deoarece, „dacă s-ar face acest lucru, oricine poate da Primăria în judecată şi să câştige”.

Primarul a menţionat că zilele trecute o maşină a blocat linia de tramvai mai bine de oră în zona gării.

error: Content is protected !!