Cluj: Lucrarile la drumul Lombului vor fi incepute in perioada urmatoare. Licitatia primariei a fost validata

Updated on iunie 4, 2015 Lucrările la drumul Lombului vor putea fi începute imediat, a anunțat primarul Clujului, Emil Boc, care a dezvăluit și termenul de finalizare al proiectului.

Cartierul Lombului este unul dintre cele mai importante și ambițioase proiecte ale Clujului, prin faptul că va oferi, potrivit estimărilor municipalității, în jur de 20 de mii de locuri de muncă – majoritatea în IT, la o populație de aproximativ 100 de mii de persoane.

Pentru început, zona trebuie legată de oraș printr-o șosea modernă și abia acum lucrările pot începe. Potrivit lui Emil Boc, pentru drumul de acces în Lomb, Primăria Cluj-Napoca a primit răspuns pozitiv de la CNSC cu privire la validarea rezultatului licitaţiei.

”Sperăm să semnăm contractul cu constructorul săptămâna viitoare și imediat după aceea să înceapă lucrările. Termenul de finalizare este ianuarie 2016, însă noi sperăm să terminăm până la finele acestui an”, a spus edilul Clujului la Napoca FM si preluat de citynews.ro.

Acesta a explicat că va fi un drum cu patru benzi, care va fi finanțat din economiile făcute de municipalitate la celelalte proiecte locale. De asemenea, Boc a adăugat că și drumul Făgetului urmează să fie modernizat, la fel și liceele Avram Iancu,Mihai Eminescu și școala Ion Agârbiceanu.

error: Content is protected !!