Apartamente Cluj: Citadela Residence face cadou mobila de bucatarie, boxa si parcare gratuita timp de 6 luni

Updated on iunie 3, 2015 Citadela Residence anunta ca in perioada 1 iunie – 31 august, pentru blocurile A, B, C si J apartamentele se vand cu boxa inclusa si cu parcarea subterana gratuita timp de 6 luni de la momentul mutarii clientilor in apartrament. Aceasta oferta este valabila doar pentru apartamentele cu 3 si 4 camere din blocurile specificate.

Clientul isi va putea alege o anumita boxa odata cu achizitionarea apartamentului, iar aceasta va fi specificata in promisiunea de vanzare-cumparare. De asemenea, la mometul predarii apartamentului si a mutarii clientului in locuinta, timp de 6 luni va putea parca gratuit in parcarea subterana, pe un loc dinainte stabilit impreuna cu consilierul de vanzari.

Pentru apartamentele cu 1 si 2 camere din blocurile A, B, C si J, campania le ofera clientilor parcarea gratuita timp de 6 luni de la mutare in parcarea subterana.

Apartamente cu bucataria mobilata

Apartamentele din blocurile F, G, H si I se vand cu bucataria mobilata, indiferent de numarul de camere al acestora. Clientii isi pot comanda mobila de bucatarie de la colaboratorul nostru, Sc Marlex, folosindu-se de voucherul pe care il primesc la semnarea promisiunii de vanzare-cumparare.
Valorile voucherelor sunt dupa cum urmeaza:

·         Pentru un apartament cu 1 camera: 3.700 lei
·         Pentru un apartament cu 2 camere: 4.500 lei
·         Pentru un apartament cu 3 camere: 6.000 lei

11269509_806868242734605_2692991079999685274_n

Proiectul Citadela Residence este dezvoltat pe o suprafata de 5,8 hectare in zona Manastur Sud si prezinta 2 module de dezvoltare.

Locatia de exceptie intr-o zona cu verdeata luxurianta data de vegetatia padurii, cu aer curat, departe de zgomotul si agitatia orasului, unde atat copiii cat si adultii se pot bucura de un mediu de viata sanatos, si totusi aproape de oras si toate facilitatile vietii urbane, fac din ansamblul Citadela Residence locul ideal de locuit si trait.

error: Content is protected !!