Accident Cluj: Un sofer si-a abandonat pe malul Somesului masina cu care a rupt 2 copaci si un indicator rutier

Updated on mai 31, 2015 Unul dintre cele mai ciudate accidente rutiere din ultima perioadă a avut loc duminică în Cluj-Napoca. Concret, locuitorii cartierului Grigorescu au putut vedea de dimineață o mașină răsturnată pe trotuarul de lângă malul Someșului, pe Bd. 1 Decembrie 1918.

În jurul acesteia, prăpăd: doi copaci puși la pământ, precum și un indicator rutier rupt.

qw

Potrivit martorilor, accidentul s-ar fi produs în jurul orei 05:00, însă nu poate fi confirmat de nimeni, deoarece șoferul s-a făcut nevăzut, abandonându-și mașina, cu toate bunurile din interior.

Dovadă că un clujean de bună-credință, care a trecut prin zonă la scurt timp după producerea incidentului, i-a luat trusa de pescuit și a dus-o acasă, ca să nu fie furată, lăsându-și și numărul de telefon. Deși au trecut aproape 8 ore de atunci, nu a fost sunat de nimeni.

”Eu i-am văzut sculele de pescuit pe jos, le-am ridicat și le-am dus acasă, să nu le fure cineva. Sunt pescar și eu și știu cât costa…I-am lăsat numărul de telefon, dar nu m-a sunat nimeni deocamdată”, a spus bărbatul pentru Citynews.ro.

Interesant e faptul că șoferul nu s-a prezentat încă la poliție. Potrivit legii, acesta are la dispoziție 24 de ore pentru a merge la secție în vederea întocmirii documentelor de constatare. Cel mai probabil, se va alege cu o sancțiune pentru distrugerile provocate domeniului public.

Din imagini se vede că mașina are numere roșii, iar în interior se mai află o pereche de plăcuțe de înmatriculare, străine.

error: Content is protected !!